(Α) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ & VIVA WALLET

(Α1) Πληρωμή με Κάρτα

Επιλέγοντας  “Πληρωμή με Κάρτα” κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, μπορείτε να εξοφλήσετε ΑΜΕΣΑ το ποσό της παραγγελίας σας με οποιαδήποτε χρεωστική/πιστωτική κάρτα (Visa, Mastercard, κτλ). Οι πληρωμές διεξάγονται με ασφάλεια μέσω της Viva . Δεκτές γίνονται σχεδόν όλες οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες!

(Α2) Πληρωμή με Viva Wallet

Επιλέγοντας  “Πληρωμή με VIVA WALLET” κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, μπορείτε να εξοφλήσετε ΑΜΕΣΑ το ποσό της παραγγελίας σας μέσα από το προσωπικό ή εταιρικό σας VIVA WALLET!

(Β) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 3 διαφορετικών τρόπων προκειμένου να κάνετε την πληρωμή σας με κατάθεση:

⇒  Κατάθεση στον Τραπεζικό μας Λογαριασμό μας μέσω Κάρτας

⇒  Κατάθεση ή Μεταφορά στον Τραπεζικό μας Λογαριασμό

⇒  Πληρωμή στο Φυσικό μας Κατάστημα

(Β1) Με Κατάθεση στον Τραπεζικό μας Λογαριασμό μας μέσω Κάρτας

Επιλέγοντας “Πληρωμή με Κατάθεση” κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, και αφού πατήσετε “ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΕΛΙΑΣ”, μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα από την τραπεζική σας κάρτα, στον Λογαριασμό μας. Η συναλλαγή γίνεται μέσω της Viva Wallet με απόλυτη Ασφάλεια και σας παρέχει την ευκολία να μπορείτε να πραγματοποιήσετε κατάθεση στον Λογαριασμό μας με οποιασδήποτε τραπεζική κάρτα ΧΩΡΙΣ να μεταβείτε σε κάποιο τραπεζικό κατάστημα ή ΧΩΡΙΣ να χρησιμοποιήσετε Web Banking για την συναλλαγή σας! Δεκτές γίνονται σχεδόν όλες οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες!

Για να πραγματοποιήσετε κατάθεση μέσω τραπεζικής κάρτας πατήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://pay.vivawallet.com/headplus

(Παρακαλούμε στην ”Περιγραφή” να αναγράφετε τον Αριθμό Παραγγελίας & το Ονοματεπώνυμο σας)


(Β2) Με Κατάθεση/Μεταφορά στον Τραπεζικό μας Λογαριασμό

ΤΡΑΠΕΖΑ: Viva Wallet​

IBAN: GR4670100000000239777610546​

BIC / SWIFT: VPAYGRAA​

Επιλέγοντας “Πληρωμή με Κατάθεση” κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, και αφού πατήσετε “ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΕΛΙΑΣ”, μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού για την πληρωμή της παραγγελίας σας. Παρακαλούμε στην αιτιολογία κατάθεσης να αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο σας.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μεταφορά χρημάτων, χρησιμοποιώντας  και το web banking οποιασδήποτε τράπεζας που συνεργάζεστε.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τυχόν τραπεζικά έξοδα για την συναλλαγή σας επιβαρύνουν εξολοκλήρου εσάς. Στην περίπτωση κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ίσως να υπάρξει μικρή καθυστέρηση της αποστολής της παραγγελίας σας μέχρι να επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας από το διατραπεζικό σύστημα.


(Β3) Με Πληρωμή στο Φυσικό μας Κατάστημα

Επιλέγοντας “Πληρωμή με Κατάθεση” κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, και αφού πατήσετε “ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΕΛΙΑΣ”, μπορείτε να μεταβείτε στο Φυσικό μας κατάστημα και να διεκπεραιώσετε την Πληρωμή σας με χρήση Μετρητών ή Κάρτας. Παρακαλούμε να μας αναφέρεται τον Αριθμό της Παραγγελία σας.


Σας διευκρινίζουμε ότι η παραγγελία σας τίθενται σε ισχύ ΜΟΝΟ αφού διεκπεραιωθεί η πληρωμή της. Αν δεν πραγματοποιηθεί η πληρωμή εντός 3 ημερών, τότε η παραγγελία σας θα ακυρωθεί χωρίς προειδοποίηση.