Επιλέγοντας “Πληρωμή με Κάρτα” κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, μπορείτε να εξοφλήσετε ΑΜΕΣΑ το ποσό της παραγγελίας σας με οποιαδήποτε χρεωστική/πιστωτική κάρτα (Visa, Mastercard, κτλ). Οι πληρωμές διεξάγονται με ασφάλεια μέσω της Viva . Δεκτές γίνονται σχεδόν όλες οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες.

Επιπλέον στην περίπτωση που χρειαστεί (κατόπιν επικοινωνίας μας), τυχόν επιπλέον πληρωμή με κάρτα σε ήδη υπάρχουσα παραγγελία σας, παρέχουμε Εντελώς Δωρεάν την υπηρεσία πληρωμών Quick Pay .

Η Αντικαταβολή παρέχεται αποκλειστικά μόνο για:

⇒ Αποστολές προς Ελλάδα με βάρος έως 3kg

⇒ Παραγγελίες έως 80,00€

⇒ Συγκεκριμένα προϊόντα *

Κόστος Αντικαταβολής:

3€ μέσω ACS Courier

 μέσω Speedex Courier ΔΕΝ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 

*Τυχόν προϊόντα που έχετε επιλέξει και εξαιρούνται της αντικαταβολής, εμφανίζονται στο καλάθι σας με την ένδειξη ”Χωρίς Δυνατότητα Αντικαταβολής”. Σε αυτή την περίπτωση παρακαλούμε επιλέξτε άλλον τρόπο πληρωμής ή αφαιρέστε τα συγκεκριμένα προϊόντα από το καλάθι σας.

Η Πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση παρέχεται ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ & ΜΟΝΟ για τους ήδη εγγεγραμμένους πελάτες (Β2Β)

( Για να εμφανιστεί ως επιλογή κατά την πληρωμή σας, θα πρέπει να έχετε συνδεθεί πρώτα στον προσωπικό σας λογαριασμό στο headplus.gr Αν δεν έχετε μπορείτε να δημιουργήσετε έναν κατά την διάρκεια της παραγγελίας σας ο οποίος ενεργοποιείται μετά την 1η σας παραγγελία)

Επιλέγοντας “Πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση” κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, και αφού πατήσετε “ΠΛΗΡΩΜΗ”, μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού για την πληρωμή της παραγγελίας σας. Παρακαλούμε στην αιτιολογία κατάθεσης να αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο σας.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μεταφορά χρημάτων, χρησιμοποιώντας και το web banking οποιασδήποτε τράπεζας που συνεργάζεστε.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τυχόν τραπεζικά έξοδα για την συναλλαγή σας επιβαρύνουν εξολοκλήρου εσάς. Στην περίπτωση κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ίσως να υπάρξει μικρή καθυστέρηση της αποστολής της παραγγελίας σας μέχρι να επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας από το διατραπεζικό σύστημα.

Θα θέλαμε να σας διευκρινίσουμε ότι οι παραγγελίες τίθενται σε ισχύ ΜΟΝΟ αφού διεκπεραιωθεί η πληρωμή τους. Αν δεν πραγματοποιηθεί η πληρωμή εντός 3 ημερών, τότε η παραγγελία θα ακυρωθεί χωρίς προειδοποίηση.