(Α) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ

Επιλέγοντας  “Πληρωμή με Κάρτα” κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, μπορείτε να εξοφλήσετε ΑΜΕΣΑ το ποσό της παραγγελίας σας με οποιαδήποτε χρεωστική/πιστωτική κάρτα (Visa, Mastercard, κτλ). Οι πληρωμές διεξάγονται με ασφάλεια μέσω της Viva . Δεκτές γίνονται σχεδόν όλες οι χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες.

Επιπλέον στην περίπτωση που χρειαστεί (κατόπιν επικοινωνίας μας), τυχόν επιπλέον πληρωμή με κάρτα σε ήδη υπάρχουσα παραγγελία σας, παρέχουμε Εντελώς Δωρεάν την υπηρεσία πληρωμών Quick Pay .

(Β) ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

( Για να εμφανιστεί ως επιλογή κατά την πληρωμή σας, θα πρέπει να έχετε συνδεθεί πρώτα στον προσωπικό σας λογαριασμό στο headplus.gr Αν δεν έχετε μπορείτε να  δημιουργήσετε έναν κατά την διάρκεια της παραγγελίας σας ο οποίος ενεργοποιείται μετά την 1η σας παραγγελία)

ΤΡΑΠΕΖΑ: Viva Wallet​

IBAN: GR4670100000000239777610546​

BIC / SWIFT: VPAYGRAA​

Επιλέγοντας “Πληρωμή με Τραπεζική Κατάθεση” κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, και αφού πατήσετε “ΠΛΗΡΩΜΗ”, μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού για την πληρωμή της παραγγελίας σας. Παρακαλούμε στην αιτιολογία κατάθεσης να αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο σας.

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε μεταφορά χρημάτων, χρησιμοποιώντας  και το web banking οποιασδήποτε τράπεζας που συνεργάζεστε.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Τυχόν τραπεζικά έξοδα για την συναλλαγή σας επιβαρύνουν εξολοκλήρου εσάς. Στην περίπτωση κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ίσως να υπάρξει μικρή καθυστέρηση της αποστολής της παραγγελίας σας μέχρι να επιβεβαιωθεί η πληρωμή σας από το διατραπεζικό σύστημα.

 

(Γ) ΠΛΗΡΩΜΗ ΣΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΤ/ΜΑ

→ ( Για να εμφανιστεί ως επιλογή κατά την πληρωμή σας, θα πρέπει να κατοικείτε κοντά στο φυσικό μας κατάστημα) )

Επιλέγοντας “Πληρωμή στο Κομμωτήριο μας” κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, και αφού πατήσετε “ΠΛΗΡΩΜΗ”, μπορείτε να μεταβείτε στο Φυσικό μας κατάστημα και να διεκπεραιώσετε την Πληρωμή σας με χρήση Μετρητών ή Κάρτας. Παρακαλούμε να μας αναφέρεται τον Αριθμό της Παραγγελία σας.

(Δ) ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Η αντικαταβολή ΔΕΝ υποστηρίζεται πλέον από την σελίδα μας.

(Αυτό συμβαίνει λόγω ασυνέπειας πληρωμών από μέρους των πελατών που είχαμε στο παρελθόν)


Σας διευκρινίζουμε ότι οι παραγγελίες τίθενται σε ισχύ ΜΟΝΟ αφού διεκπεραιωθεί η πληρωμή τους. Αν δεν πραγματοποιηθεί η πληρωμή εντός 3 ημερών, τότε η παραγγελία θα ακυρωθεί χωρίς προειδοποίηση.