Η κομμωτική τέχνη αν και στις μέρες μας παρουσιάζει κορεσμό, με πολλές και αξιόλογες σχολές, η πραγματική αλήθεια είναι ότι σχεδόν κανένας απόφοιτος στο τέλος της αποφοίτησης του δεν νιώθει έτοιμος να βγει στην αγορά εργασίας αφού νιώθει ημιμαθής.


Το Personal Training Κομμωτών έρχεται εδώ για να κάνει την διαφορά, αφού η εκπαίδευση γίνεται στο προσωπικό επίπεδο γνώσεων του εκάστοτε εκπαιδευόμενου.

Ο βασικός στόχος του Pesonal Training Κομμωτών είναι η πλήρη απομάκρυνση της Ημιμάθειας, δημιουργώντας με την σωστή γνώση νέες τροχιές ώστε στο μέλλον ο εκάστοτε εκπαιδευόμενος να μην κινδυνεύει με επαγγελματικό εκτροχιασμό εξαιτίας της Ημιμάθειας!

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ (FAQ)

Είναι ιδιαίτερα επιμορφωτικά τεχνικά σεμινάρια κομμωτικής που στοχεύουν στην βελτίωση των γνώσεων -κυρίως με πρακτική άσκηση- προσαρμοσμένα στο προσωπικό επίπεδο γνώσεων του εκάστοτε εκπαιδευόμενου κομμωτή με εξελιγμένη τεχνική μεθοδολογία μετάδοσης της γνώσης

Αναμφισβήτητα το Personal Training Κομμωτών, εκπαιδευτικά διαφέρει από οποιαδήποτε σχολή. Σας καθοδηγεί στο να προσπεράσετε τυχόν δυσκολίες, να σας βελτιώσει αισθητά και να σας εξελίξει σε άψογο επαγγελματία αφού τα σεμινάρια στοχεύουν στις πραγματικές σας ανάγκες με τον εκπαιδευτή κυριολεκτικά δίπλα σας!

Η απάντηση είναι ΟΧΙ. Το Personal Training Κομμωτών δεν αντικαθιστά σε καμία περίπτωση τις σχολές κομμωτικής, καθώς απευθύνεται σε τελειόφοιτους Κομμωτές (κυρίως νέους) με στόχο την βελτίωση τους και τα κενά μάθησης που αναμφισβήτητα θα έχουν.

Η απάντηση είναι ΟΧΙ.

Τα σεμινάρια γίνονται κατόπιν προγραμματισμού και τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Επιπλέον πριν την έναρξη θα πρέπει να έχει προηγηθεί  μία συνέντευξη με τον εκπαιδευόμενο προκειμένου να μελετηθεί το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει.

Η απάντηση είναι ΝΑΙ.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι ο εισηγητής έχει την διακριτική ευχέρεια να αρνηθεί να αναλάβει κάποιον ενδιαφερόμενο εφόσον διαπιστώσει προβλήματα όπως για παράδειγμα:

  • Επαγγελματικού Προσανατολισμού
  • Έπαρση στον χαρακτήρα του ενδιαφερόμενου
  • Αγνοία των βασικών όρων κομμωτικής & των υγειονομικών κανονισμών
  • Συνεχή Αναβλητικότητα εκ μέρους του εκπαιδευόμενου
  • Σοβαρά προβλήματα Οράσεως /Ακοής & Νοητικής Αντίληψης

Η διάρκεια του μαθήματος είναι κατά μέσω όρο 2 ώρες.Σχετικά με το κόστος μπορείτε να ενημερωθείτε στις ενότητες των μαθημάτων.

Για να ενταχθείτε στο προγραμματισμό των σεμιναρίων θα πρέπει να καταβάλετε μία προκαταβολή που να αντιστοιχεί σε 2 ώρες του πακέτου σεμιναρίου που επιθυμείτε.

Το υπόλοιπο θα πρέπει να εξοφληθεί πριν την έναρξη του επόμενου σεμιναρίου  (μέχρι 2 δόσεις.)

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με μετρητά, κάρτα ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας.

Η απάντηση είναι κατηγορηματικά ΟΧΙ καθότι ξεκάθαρα αυτοχαρακτηρίζεστε Ημιμαθής! (Εχθρός της Μάθησης δεν είναι η Αμάθεια αλλά η Ημιμάθεια!)

Για αυτό και το Personal Training Κομμωτών έχει συγκεκριμένο και πατενταρισμένο τρόπο μετεκπαίδευσης που βασίζεται στην προσωπική αξιολόγηση του υποψήφιου εκπαιδευόμενου και την μεθοδολογία του A-B-C εξολοθρεύοντας την ημιμάθεια.

Η μέθοδος A-B-C είναι η βασική εργαλειοθήκη εκπαίδευσης που χρησιμοποιείται από το Personal Training Κομμωτών σε συνδυασμό με την μεταδοτικότητα και την πολυετή εμπειρία.

Επειδή όμως ίσως αυτό σας ακούγεται περίπλοκο, σας παραθέτουμε το παρακάτω παράδειγμα:

Για να χτιστεί ένα οίκημα, απαιτείται μια ξεχωριστή μελέτη πρώτα καθότι εκ φύσεως είναι ξεχωριστό από τα υπόλοιπα.

Έπειτα απαιτείται η γνώση των υλικών που θα χρησιμοποιήσουμε.

Στην συνέχεια ακολουθεί ο τρόπος που θα τα χρησιμοποιήσουμε.

Και έπειτα ξεκινάει το χτίσιμο.

Αν επομένως κάποιος δεν ακολουθήσει αυτή την σειρά, ή παραβλέψει κάτι από τα 3 σε καμία περίπτωση δεν θα έχει και ένα ασφαλές οίκημα στο τέλος!

Επομένως μήπως βιάζεστε να “χτίσετε”;

Σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι είναι δύο (max 3) μπορεί να γίνει ταυτόχρονα το εκπαιδευτικό κομμάτι υπό την προϋπόθεση ότι και οι δύο βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο και ακολουθούν το ίδιο χρονοδιάγραμμα. Όσο αφορά το κόστος, φυσικά και υπάρχει έκπτωση καθώς η τιμολόγηση γίνεται ανά σεμινάριο και όχι ανά άτομο με μια επιπλέον επιβάρυνση κατ’ άτομο 35% επί του βασικού κόστους.

π.χ. για 2 εκπαιδευόμενους:

2 Χ 35% = 70%

Σεμινάριο αξίας: 300€ + 70% (2 άτομα) = 510€ (αντί 600€)

Συνολική έκπτωση: 90€

Κόστος ανά άτομο: 510€ / 2  = 255€ ( αντί 300€)

Η εκπαίδευση  γίνεται σε κατάλληλο χώρο στην έδρα της εταιρείας Headplus. Υπάρχει πολύ εύκολη πρόσβαση με το metro (μόλις 80 μέτρα από τον Σταθμό Ανθούπολη)

Σε διαφορετική περίπτωση μπορείτε να μας υποδείξετε εσείς κάποιο χώρο* (εντός Αττικής) με απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχει ησυχία, και φυσικά όρεξη για μάθηση!

*Υπάρχει οικονομική επιβάρυνση στην περίπτωση που επιθυμείτε να μετακινηθεί ο Εκπαιδευτής στο χώρο σας.

Η ύλη των σεμιναρίων στηρίζεται αυστηρά επάνω στις κορυφαίες ακαδημίες κομμωτικής του Λονδίνου, TONI&GUY και VIDAL SASSOΟN. Ο εκπαιδευτής είναι απόφοιτος των παραπάνω ακαδημιών,  με πολυετή εμπειρία στον κλάδο της κομμωτικής και των κομμωτηρίων.

  1. Το Personal Training Κομμωτών – που στα Ελληνικά δεδομένα εκπαίδευσης Κομμωτών δεν θα βρείτε εύκολα – σε καμία περίπτωση δεν γίνεται για να αντικαταστήσει τις πολλές σχολές που υπάρχουν, με κάποιες μάλιστα να ξεχωρίζουν!
  2. Οι σχολές λειτουργούν κατεξοχήν με πολλούς εγγεγραμμένους (έστω και σε ολιγομελή τμήματα) με αποτέλεσμα ο εκπαιδευτής της σχολής να μην μπορεί να ασχολείται ξεχωριστά με τον κάθε ένα εκπαιδευόμενο όλες τις ώρες εκπαίδευσης. Για αυτό και πολλές φορές, αυτό έχει ως αποτέλεσμα (ειδικά στα μετεκπαιδευτικά προγράμματα που γίνονται) οι εκπαιδευόμενοι να μετατρέπονται απλά σε ένα παθητικό κοινό που παρακολουθεί όπως θα παρακολουθούσε ενδεχομένως ξενόγλωσση ταινία στην τηλεόραση του, και όχι ενεργητικό με τον εκπαιδευτή δίπλα τους!  Αυτός είναι και ένας από τους βασικούς παράγοντες που έχει ως αποτέλεσμα να επικρατεί η Ημιμάθεια έναντι της Μάθησης μεταξύ των κομμωτών.
  3. Ο βασικός στόχος του Pesonal Training Κομμωτών είναι η πλήρη απομάκρυνση της Ημιμάθειας, δημιουργώντας με την σωστή γνώση νέες τροχιές ώστε στο μέλλον ο εκάστοτε εκπαιδευόμενος να μην κινδυνεύει με επαγγελματικό εκτροχιασμό εξαιτίας της Ημιμάθειας!
  4. Συχνά, συναντούμε ως εκπαιδευτές κομμωτών, αναμφισβήτητα καταξιωμένους κομμωτές. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι είναι απαραίτητα και καλοί εκπαιδευτές, καθώς η μεταδοτικότητα της γνώσης είναι ξεχωριστό κομμάτι και ταλέντο από την επαγγελματική καταξίωση του κομμωτή.
  5. Δεν μπορεί να χαθεί ούτε ένα μάθημα σε περίπτωση που χρειαστεί να ακυρώσετε κάποια μέρα μαθήματος, σε σχέση με τα ομαδικά τμήματα των σχολών.

Αρχικά θα χρειαστεί να έχετε όρεξη για μάθηση!

Επιπλέον θα πρέπει να έχετε τα προσωπικά σας εργαλεία (ψαλίδια, Χτένες, Βούρτσες κτλ) καθώς και μία εκπαιδευτική κούκλα.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να σας τα προμηθεύσουμε εμείς, μπορούμε να σας τα παρέχουμε με Ειδική Έκπτωση για εσάς μέσα από E-shop

Η Μεμονωμένη εκπαίδευση εκτός Αττικής δεν είναι εφικτή παρα μόνο κατ’εξαίρεσης της περίπτωσης που υπάρχουν 2-4 ενδιαφερόμενοι στο ίδιο επίπεδο γνώσεων. Κατόπιν συνεννόησης μπορούν να δημιουργηθούν mini personal groups με συγκεκριμένη ύλη για συνεχόμενες μέρες ώστε να επωφεληθούν της εκπαίδευσης. Το κόστος σε αυτή την περίπτωση έχει επιβάρυνση 30% επί της τιμής των σεμιναρίων εκπαίδευσης προσθέτοντας τα οδοιπορικά και την διαμονή του εκπαιδευτή.

ΝΑΙ!

Για κάθε ξεχωριστό κύκλο σεμιναρίων μπορείτε να αποκτήσετε και μια διαφορετική Βεβαίωση Παρακολούθησης του σεμιναρίου ή αν πρόκειται για πολλές αυτές μπορούν να ενσωματωθούν σε μία

Η Βεβαίωση δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση με Πτυχίο (αυτό θα το έχετε ήδη από την σχολή σας) ούτε και με τυχόν βεβαίωση χρόνου πρακτικής εξάσκησης ή εργασίας κτλ)

Φυσικά και ΝΑΙ! Η εταιρεία μας λειτουργεί νόμιμα και είναι υποχρέωση μας να σας εκδώσουμε είτε ΔΠΥ είτε ΑΠΥ (απλή απόδειξη) σύμφωνα με τον νόμο. (Για το αν εκπίπτει το ΔΠΥ από το ΦΠΑ σας  ή γενικότερα από το εισόδημα σας θα πρέπει να ρωτήσετε το λογιστή σας)