Αποστολές προϊόντων σε

Ελλάδα | Κύπρο

*ΔΩΡΕΑΝ ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ*

Με αγορές άνω των:

49€  για Ελλάδα

180€  για Κύπρο

*Για δέματα έως: 2 kg για Ελλάδα | 3kg για Κύπρο

ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΚΟΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Το κόστος μεταφορικών διαμορφώνεται σύμφωνα με το κατά προσέγγιση βάρος ή/και όγκου των προϊόντων της παραγγελίας με κλιμακωτή χρέωση. Ενδεικτικά:

Παραγγελία κάτω από 49€ (για Ελλάδα) | 180€ (για Κύπρο)

Ελλάδα

3,9€  –  έως 2 kg

+1,30€/kg  –  άνω των 2kg

Κύπρο

9€  –  έως 3 kg

+1,50€/kg  –  άνω των 3 kg

 Ειδικότερα στο Καλάθι & κατά την ολοκλήρωση της παραγγελία σας , εμφανίζεται αυτόματα από το σύστημα μας και η αντίστοιχη χρέωση των μεταφορικών ανάλογα με την διεύθυνση Αποστολής.

ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ

 Οι αποστολές δεμάτων γίνονται μέσω της Speedex ή των ΕΛ.ΤΑ. ώστε οι παραγγελίες να αποστέλλονται παντού & αξιόπιστα λόγου της ευρύτερης κάλυψης καταστημάτων που παρέχονται!

Τυχόν ογκώδη ή υπέρβαρες παραγγελίες που δεν είναι εφικτό να αποσταλούν με τον σύνηθες τρόπο, θα προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία μαζί σας για εναλλακτικούς τρόπους αποστολής όπως π.χ. Πρακτορείο Μεταφορών.

ΧΡΟΝΟΙ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Καταβάλουμε κάθε προσπάθεια προκειμένου οι παραγγελίες να αποστέλλονται το συντομότερο δυνατόν! Ενδεικτικά οι εργάσιμες ημέρες παράδοσης είναι:

Ελλάδα: 2-10 ημέρες

Κύπρος: 3-12 ημέρες

Τυχόν Καθυστέρηση παραγγελίας

Η παραγγελία σας ίσως να καθυστερήσει για διάφορους λόγους όπως:

-Να υπάρχει φορτωμένο πρόγραμμα εργασίας στην μεταφορική εταιρία.

– Το προϊόν να έχει καθυστερήσει να σταλθεί από τον προμηθευτή μας.

– Περιόδους ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών, καθώς και σε κάθε περίπτωση ανωτέρας βίας, που δύναται να επηρεάσει την μεταφορά και παράδοση της παραγγελίας σας.

Σε κάθε περίπτωση σοβαρού προβλήματος, εφόσον δε θα καταφέρουμε να επικοινωνήσουμε πρώτοι μαζί σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας αναφέροντας τον Αρ. Παραγγελίας & το Ονοματεπώνυμό σας.

Αν θέλετε να δείτε την εξέλιξη της Παραγγελίας σας δείτε έδω.