Η υγεία και η ευημερία είναι βασική προτεραιότητα για τους σημερινούς καταναλωτές. Η Saryna Key Professional, ηγέτης στη βιομηχανία, είναι περήφανη να παρουσιάσει στον κόσμο τα ωφελήματα του Shea butter για τα μαλλιά.
Όταν ένας καρπός Shea ανοίγει, αποκαλύπτεται ένα βούτυρο πλούσιο σε: Κερατίνη, βιταμίνες Α, Ε και F, στοιχειώδη λιπαρά οξέα και αμινοξέα. Αυτές οι φυσικές ιδιότητες προσφέρουν έντονη ενυδάτωση και προστατεύουν τα μαλλιά από τις φθορές των ελεύθερων ριζών.
Βρείτε σαμπουάν, conditioner, θεραπείες για τα μαλλιά Επωφεληθείτε από τις θεραπευτικές ιδιότητες του Shea Butter και ενδυναμώστε τα κατεστραμμένα σας μαλλιά, δώστε όγκο, διοριστείτε χρώμα σας, και δημιουργήστε τις μπούκες των ονείρων σας. Τα Sarena Key θα ικανοποιήσουν κάθε σας ανάγκη.
Σε συνάρτηση με τη δέσμευση της Saryna Key Professional για τη διατήρηση του περιβάλλοντος και τις ηθικές πρακτικές, τα μπουκάλια μας είναι 100% ανακυκλώσιμα και τα προϊόντα μας δεν δοκιμάζονται σε ζώα.
[yith_wcbr_brand_thumbnail title=”Σειρές” pagination=”no” per_page=”all” hide_empty=”no” show_logo=”yes” hide_no_image=”no” cols=”3″ style=”boxed” show_name=”yes” orderby=”title”
brand=color-lasting,curl-control,damage-repair,unique-pro,volume-lift]

Αρχική » Προϊόντα » Saryna Key
↩ Φίλτρα Αναζήτησης Showing all 30 results
Κατηγορίες Προϊόντων
Μάρκες
Σειρές
Κατηγορία ♂ | ♀
Τύπος Μαλλιών
Πρόβλημα Μαλλιών
Αποτέλεσμα
Συσκευασία
Τιμή
Διαθεσιμότητα
B2B
Εμφάνιση 30 60 90