Εταιρίες & Σειρές

OLAPLEX

Το επαναστατικό προϊόν Olaplex


Το Olaplex μπορεί να κάνει θαύματα στα μαλλιά σας!

Με την εμφάνιση αυτού του προϊόντος έγινε μια μεγάλη ανακάλυψη, που έχει ήδη εκτιμηθεί από κορυφαίους στυλίστες και κομμωτές στον κόσμο. Επίσης, πολλές διασημότητες έχουν δοκιμάσει Olaplex και έγιναν θαυμάστριες αυτού του προϊόν. Όλοι όσοι έχουν δοκιμάσει αυτό το προϊόν, συμφωνούν ότι λειτουργεί πραγματικά, και τα μαλλιά αναζωογονούνται περισσότερο με κάθε διαδικασία.

Πώς λειτουργεί το προϊόν Olaplex;
• Olaplex μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκτός από την διαδικασία της βαφής που επιτρέπει να βελτιωθεί το αποτέλεσμα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανεξάρτητα για την αποτελεσματική αναδόμηση και την ποιότητα της θεραπείας των μαλλιών. Ως αποτέλεσμα βαψίματος τα μαλλιά παίρνουν πλούσιο λαμπερό χρώμα, επανέρχονται σε μια υγιή εμφάνιση, έχουν λάμψη και απίστευτη απαλότητα.
• Η χρήση Olaplex λειτουργεί τέλεια με τις θεραπείες κερατίνης τύπου brazilian keratin treatment ειδικά δοκιμασμένη με την nanocure keratin. Αυτή η διαδικασία ολοκληρώνεται πλήρως, έτσι ώστε να μην χρειάζεται επιπλέον φροντίδα στην αναδόμηση της τρίχας.
• Θεραπεία μαλλιών με τη χρήση του προιόν Olaplex, τόσο ως μέρος της διαδικασίας της βαφής, και ως ξεχωριστή διαδικασία, σας επιτρέπει να απολαύσετε την υγεία-βελτίωση των μαλλιών σας και η επίδραση της δεν είναι μόνον οι πρώτες μέρες, αλλά για εβδομάδες! Η επίδραση της Olaplex παραμένει στα μαλλιά για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τα μαλλιά θα σας ενθουσιάσουν με ασύγκριτη απαλότητα, με ευκολία στο χτένισμα, τα μαλλιά δεν φριζάρουν, είναι λεία και γυαλιστερά.

Σχετική εικόνα

Το Olaplex είναι ένα απλό δραστικό συστατικό το οποίο είναι το αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας του γιατρού της Επιστήμης των Υλικών Dr Έρικ Pressley και του ιατρού Χημείας Craig Hawker. Αυτό είναι πραγματικά μια επαναστατική εφεύρεση που φέρνει ένα εντελώς νέο επίπεδο διαδικασιών βαφής, και επίσης δείχνει εξαιρετικά αποτελέσματα όταν χρησιμοποιείται μόνο του. Η σύνθεση του προϊόντος Olaplex δεν περιέχει σιλικόνη, αλδεΰδες, θειικά, διαιθανολαμίνη, φθαλικές ενώσεις (βλαβερές ουσίες, οι οποίες βρίσκονται συχνά σε προϊόντα για τα μαλλιά).

Το προϊόν είναι σε θέση να αποκαταστήσει τους κατεστραμμένους λόγω θερμικής, χημικής και μηχανικής φθοράς δισουλφιδικούς δεσμούς. Ως αποτέλεσμα, βελτιώνει σημαντικά τη δομή της κάθε τρίχας, τα μαλλιά γίνονται λεία, υπάκουα και αντανακλώνται στις ακτίνες του φωτός από την επιφάνεια φαίνοντας γυαλιστερά και λαμπερά. Με το Οlaplex μπορείτε να αλλάξετε δραματικά το χρώμα των μαλλιών σας, την ίδια στιγμή με αποτελεσματική προστασία τους από τις αρνητικές συνέπειες. Η δομή της τρίχας σας βελτιώνεται, θα είναι ομαλή και ακόμη είναι θετικό αντίκτυπο όχι μόνο στην εμφάνισή τους, αλλά και στην ποιότητα του καθημερινού σας hair styling. Θα είστε σε θέση να απολαύσετε το πλούσιο χρώμα των μαλλιών όσο το δυνατόν περισσότερο, επειδή το Olaplex αυξάνει την αντοχή της βαφής.

Τα μαλλιά θα είναι μαλακά, ευχάριστα στην αφή, θα πάψουν να έχουν ψαλίδα και δεν θα σπάνε. Το χρώμα των μαλλιών σας θα είναι πιο ζωντανό, πλούσιο και έντονο, τα μαλλιά θα έχουν μια υγιή γυαλιστερή λάμψη. Με αυτό τον τρόπο προστατεύετε αξιόπιστα την ακεραιότητα των μαλλιών σας και φροντίζετε την αποκατάσταση της ποιότητας της δομής τους. Έτσι, μπορείτε να περάσετε σε πιο διαφορετικές διαδικασίες στο σαλόνι με τα μαλλιά σας, το πείραμα με την εμφάνισή τους, δεν ανησυχούν για την υγεία σας. Θα εκτιμήσετε το αποτέλεσμα μετά την εφαρμογή olaplex και κατ ‘οίκον, γιατί να φορμάρετε τα μαλλιά σας θα είναι πολύ πιο εύκολο, θα γίνει πιο υπάκουο.

Οι 3 χρήσεις του OLAPLEX
1) Ως προ-θεραπεία: Το OLAPLEX είναι ιδανικό να χρησιμοποιηθεί ως προ-θεραπεια πριν από οποιαδήποτε τεχνική εργασία και όχι μόνο , δηλαδή δεν καταργεί την αναδόμηση την ενυδάτωση η το κλείδωμα χρώματος που κάνατε μέχρι εχθές στα μαλλιά σας , άλλα προετοιμάζει τα μαλλιά σας για να δεχθούν τα παραπάνω συστατικά . Μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε άφοβα σε παιδιά – άνδρες και γυναίκες με φυσικά μαλλιά άλλα και βαμμένα διότι δεν περιέχει Parabens ειναι Solfeid & formaldeyd free.

Αποτελέσματα προθεραπείας OLAPLEX :
Αυτό που παρατηρούν οι πελάτες μας είναι οτι τα μαλλιά τους έχουν μεγαλύτερο πάχος ( σώμα ) και όγκο το χτένισμα έχει μεγαλύτερη διάρκεια . Τα άτονα μαλλιά αποκτούν νεύρο και τα αραιά μαλλιά δείχνουν πιο πυκνά! Πλέον οι άκρες σας σταματούν να σπάνε και γίνονται breakage free με την δύναμη του OLAPLEX,

Ενδείκνυται για γυναίκες που θέλουν να μακρύνουν γρήγορα τα μαλλιά τους σε συνδυασμό με τεχνικής καθαρίσματος ψαλίδας μας δίνει την δυνατότητα να δούμε γρήγορα αποτελέσματα εξασφαλίζοντας ότι το μήκος που παράγει η ριζά μας θα παραμένει στις άκρες από την στιγμή που τα μαλλιά μας δεν θα σπάνε .

Αποτέλεσμα εικόνας για OLAPLEX ΤΙ ΕΙΝ
Ενδείκνυται για άνδρες που θέλουν να αυξήσουν άμεσα την διάμετρο της τρίχας και έχει ως αποτέλεσμα τα μαλλιά μας να δείχνουν άμεσα πιο πυκνά , με επαναληπτικές επισκέψεις το αποτέλεσμα ενισχύεται ανάλογα με την κρίση του Hair Expert που θα σας αναλάβει. Ενδείκνυται για παιδιά που δυσκολεύονται να ξεμπερδέψουν τα μαλλιά του ή πονάνε κατά την διαδικασία και έχουν υφή baby όπου θα δώσει σώμα και όγκο στην τρίχα και θα αυξήσει άμεσα την διάμετρο της τρίχας .

2) Ως πρόσθετο στην βαφή :
Αποκτήστε μεγαλύτερη διάρκεια στο χρώμα και ουσιαστική ενδυνάμωση στην τρίχα – breakage free : Αφού έχουμε κάνει την προθεραπεία μπορούμε να επιλέξουμε να κάνουμε μια αναβάθμιση της υπηρεσίας της βαφής μας με την πρόσθεση του OLAPLEX μέσα σε αυτήν , έτσι επιτυγχάνουμε μεγαλύτερη διάρκεια στο χρώμα και φροντίζουμε να επανασυνδέσουμε τους σπασμένους δεσμούς της τρίχας και χαρίζουμε στα μαλλιά μας λάμψη & αντοχή στο τράβηγμα από μηχανική (σεσουάρ-βούρτσα) & θερμική τριβή ( πρέσα-σίδερο ) .

3) Ως πρόσθετο στο Ντεκαπάζ :
Πλέον οι γυναίκες που θέλουν να ανοίξουν περισσότερο τα μαλλιά τους ασχέτως απόχρωσης ή να γίνουν κατάξανθες με σύμμαχο το OLAPLEX άλλα και τους Hair Experts μπορούν να το επιτύχουν . Προσθέτοντας το OLAPLEX στο ντεκαπάζ σας εξασφαλίζετε οτι τα μαλλιά σας θα έχουν την αντοχή και την δύναμη ώστε να μπορέσουμε να εξωθήσουμε τις δυνατότητές του χρώματος , κατά συνέπεια μπορούμε να έχουμε μια πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια και να πετύχουμε πιο ανοιχτά ξανθά . Ο Hair Expert που θα σας αναλάβει , θα σας πει ανάλογα με την κατάσταση των μαλλιών σας πόσες προ-θεραπείες χρειάζονται και πόσες εφαρμογές με ντεκαπάζ , για να μπορέσετε να αποκτήσετε το απόλυτο ξανθό ασχέτως το πόσο λεπτά είναι τα μαλλιά σας ή σε τι κατάσταση βρίσκονται . Ο Hair Expert ξέρει να διαγνώσει και να εξασφαλίσει την απόλυτη υγεία και το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για εσάς.