Εταιρίες & Σειρές

Kerastase. Nέα σειρά: Genesis

Έχεις αδύναμα μαλλιά με τάση τριχόπτωσης; Η λύση βρέθηκε! H 1η περιποίηση μαλλιών με διπλή δράση κατά τις τριχόπτωσης μόλις κυκλοφόρησε.

Η νέα γενιά γυναικών, οι millennials όπως λέγονται, είναι συχνά εθισμένες σε έναν πολυάσχολο τρόπο ζωής με έντονους ρυθμούς, που δε σταματούν ποτέ. Αντιθέτως αυτό που κάνουν είναι να πολλαπλασιάζουν το καθημερινό άγχος, το οποίο σε συνδυασμό με τους περιβαλλοντικούς παράγοντες και τις ορμονικές μεταβολές προκαλούν διάφορα προβλήματα στην εξωτερική μας εμφάνιση –ευτυχώς αντιμετωπίσιμα.

Ένα από αυτά λοιπόν, είναι η τριχόπτωση, η οποία οφείλεται σε δύο παράγοντες: στην εσωτερική δομή της ρίζας που αποδυναμώνεται οδηγώντας σε πτώση της τρίχας και στη τρίχα που σπάει στα μήκη λόγω των εξωτερικών παραγόντων καταπόνησης και του styling. Είναι μάλιστα συγκλονιστικό ότι σήμερα το 88% των γυναικών παρουσιάζουν τριχόπτωση και το 40% αυτών είναι κάτω από την ηλικία των 35!

Η Kerastase, ως η εταιρεία που ακούει τις γυναικείες ανάγκες και φροντίζει να τις ικανοποιεί άμεσα, έκανε για άλλη μια φορά… το θαύμα της. Δημιουργώντας τη σειρά Genesis καταφέρνει να μειώσει την τριχόπτωση κατά -84% και να δημιουργήσει πιο δυνατές τρίχες με μεγαλύτερη συγκράτηση.

Η σειρά Genesis αποτελείται από έξι προϊόντα που αφορούν το λούσιμο (2 είδων σαμπουάν), την αναδόμηση (conditioner και μάσκα), την προστασία (θερμοπροστατευτικό σπρέι) και την ενεργοποίηση (ορός) του τριχωτού και απευθύνονται σε όλους τους τύπους μαλλιών. Το απόλυτο σύμπλοκο κατά της τριχόπτωσης που βρίσκεται στη σύνθεση όλων των προϊόντων είναι τα φυσικά κύτταρα εντελβάις, η ρίζα τζίντζερ και το aminexil, ενώ το άρωμά τους συνδυάζει τις νότες των εσπεριδοειδών, του περγαμόντου και των αρωματικών βότανων με μια πιο λουλουδάτη πτυχή.

Απόκτησε τα σε προσφορά!