Νέα & Ανακοινώσεις

Ανακοίνωση του Κομμωτηρίου σχετικά με τον Covid-19

Αγαπητοί μας πελάτες,  

Όλοι μας αντιμετωπίζουμε μία πρωτόγνωρη κρίση όχι απλά σε ελληνικό επίπεδο αλλά σε παγκόσμιο… Η καραντίνα που μας ήταν γνώριμη μόνο ως λέξη έγινε και πράξη και οφείλουμε να την τηρήσουμε τόσο για την προσωπική μας υγεία όσο και για τους οικείους συνανθρώπους μας…   Εν όψη των πάρα πολλών μηνυμάτων που έχουμε λάβει σε επίπεδο καταστήματος όσο και σε προσωπικό σχετικά με την εξυπηρέτηση σας εν όψει καραντίνας Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τα εξής:  

1. Σε καμία περίπτωση δεν σκοπεύουμε να παραβιάσουμε την προσωπική μας ηθική και ενώ επίσημα από τις κρατικές αρχές ο κλάδος των κέντρων αισθητικής και των κομμωτηρίων δεν επιτρέπεται να λειτουργεί εμείς να παραβλέψουμε τους κανόνες και να προβούμε σε πονηρές κινήσεις όπως την επίσκεψή μας στα σπίτια σας. Λυπούμαστε που κάποιους θα τους απογοητεύσουμε μα κυρίως λυπούμαστε για τον τρόπο σκέψης τους…  

2. Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη σας να έχετε περιποιημένα τα μαλλιά σας ή τα νύχια σας κτλ για ψυχολογικούς λόγους (όπως συνηθίζετε να αναφέρετε) όμως στην παρούσα φάση προέχει η υγεία όλων μας! Γνωρίζουμε ότι κάποιοι υποτιθέμενοι “συνάδελφοι” μετακινούνται μεταξύ σπιτιών προκειμένου να εξυπηρετήσουν τους ψυχολογικά “άρρωστους” που δεν έχουν μάθει να βάζουν προτεραιότητες στη ζωή τους και να σέβονται το κοινωνικό σύνολο… Όμως να γνωρίζετε ότι αυτοί που επισκέπτονται τα σπίτια αποτελούν υγειονομικές νάρκες που μπορούν να εκραγούν σε ανύποπτο χρόνο καθότι περνούν από σπίτι σε σπίτι και δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι αλλά ούτε και αυτοί που τους καλούν τι μπορεί να έχει συμβεί με την υγεία τους…   Και για να ξεκαθαρίσουμε τη θέση μας σε αυτό το ζήτημα, δεν ζηλεύουμε τους πονηρούς “συναδέλφους” καθότι τα χρήματα που εισπράττουν σε μία φάση όπως αυτή που βιώνουμε τώρα κάθε άλλο παρά τίμια είναι αφού αναβλύζουν ανηθικότητα τόσο για το θέμα της δημόσιας υγείας όσο και για τη υποτιθέμενη ”συναδελφικότητα” αφού όλα είναι κλειστά! Προσωπικά εμείς δεν θα παραβιάσουμε σε καμία περίπτωση την ηθική μας που μας συνοδεύει εδώ και χρόνια στην προσωπικότητά μας!  

3. Σε όλους αυτούς που κάνουν υπομονή (και έχουν μία ρίζα μέχρι το αυτί όπως λένε) θα ήθελα να τους αποτρέψω να μην πειραματιστούν μόνοι τους καθότι τα αποτελέσματα κατά 99% θα είναι απογοητευτικά… Και στις επιχειρήσεις κομμωτηρίων,για του λόγου του αληθές συμφέρει ο πειραματισμός των πελατών τους καθότι τεχνικά λάθη στα μαλλιά στοιχίζουν πολύ πιο ακριβά για να διορθωθούν στο οποιοδήποτε κομμωτήριο μετέπειτα… Κατ’ επέκταση θα μας “βόλευε” πάρα πολύ σε εμάς τους επαγγελματίες οι περισσότεροι από εσάς να περάσετε μία βαφή μόνοι σας…Όμως σας προτρέπουμε να μην το κάνετε  για να γλιτώσετε μετέπειτα ταλαιπωρίες και χρήματα!  

Τέλος να γνωρίζετε ότι αυτή η κατάσταση που βιώνουμε δεν είναι μόνιμη αλλά προσωρινή και είμαστε σίγουροι οτι οι άνθρωποι που στην παρούσα φάση που θα επιδείξουν ταπεινότητα θα ανταμειφθούν στο μέλλον σε σύγκριση με αυτούς θα επιδείξουν εγωισμό και πονηριά!   Κάντε λοιπόν υπομονή όπως όλοι μας και σας υποσχόμαστε ότι με τη δύναμη του Θεού θα επανέλθουμε με δυναμισμό και πολύ όρεξη για δημιουργική εργασία στο χώρο μας με κάτι ολοκαίνουργιο & πρωτοποριακό  στο χώρο των κομμωτηρίων που φυσικά το κρατάμε για έκπληξη και σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει ευχάριστα!   

Τα σέβη μας σε όλους σας! ❤️  

Αλέξανδρος Μ.